Drie voordelen van een zakelijk krediet

Elke ondernemer komt wel eens op het punt dat je een investering moet doen om de volgende stap met je bedrijf te kunnen zetten. Het is heel prettig als je deze financiële investering met eigen middelen kunt doen, maar dit is niet in elke situatie mogelijk. Gelukkig is er op dat moment de mogelijkheid om een zakelijk krediet aan te gaan. Met een zakelijk krediet zorg je voor de financiële middelen om toch de investering te doen waarvan jij denkt dat jouw bedrijf het nodig heeft. Dit krediet kan er voor zorgen dat er deuren voor je open gaan die anders gesloten zouden blijven. Wij zetten de drie grootste voordelen van een zakelijk krediet voor je op een rij, zodat jij kunt bepalen of deze manier van financieren ook iets voor jou is. 

Flexibel geld opnemen

Een van de best beoordeelde kredietverstrekkers is Floryn. Bij een zakelijk krediet van Floryn geniet je van de mogelijkheid om flexibel geld op te nemen. Dit krediet zorgt er voor dat er altijd een bedrag voor je klaar staat, en jij bepaalt zelf wanneer je hier gebruik van maakt. Als jij het nodig vindt om de ene maand wat meer te gebruiken dan de andere maand, dan is dat geen enkel probleem. Bijkomend voordeel is dat je alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag. Als ondernemer moet je soms flexibel zijn, en op deze manier zijn je financiën dat dus ook. 

Snel toegang tot je financiële ruimte

Als ondernemer kun je in de positie komen dat je snel keuzes moet maken. Snel keuzes maken betekent soms ook snel investeringsruimte nodig hebben. Een zakelijk krediet geeft je die mogelijkheid. Bij Floryn is het aanvragen van een zakelijk krediet namelijk erg eenvoudig en is het bovendien vaak snel geregeld. Een aanvraag duurt slechts enkele minuten en in veel gevallen heb je binnen 24 uur alles geregeld. Hier heb je overigens niet talloze documenten en papierwerk voor nodig. Een ondernemer wil snel handelen, dus is het prettig als je financiën ook snel geregeld zijn. 

Overzicht in je financiën

Het is voor veel ondernemers erg belangrijk om goed overzicht te houden over alles wat met geldzaken te maken heeft. Ook bij een zakelijk krediet is dat natuurlijk zo. Bij Floryn krijg je toegang tot een persoonlijk dashboard waarop al je gegevens gemakkelijk zijn in te zien. Daarnaast kun je met een handige app gemakkelijk geld opnemen, je kredietruimte checken en het overzicht behouden. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en heb je altijd en overal inzicht in jouw geldzaken. Een kind kan de was doen!

Dus ben jij er aan toe om met jouw onderneming de volgende stap te zetten, maar heb je hier een financieel duwtje in de rug voor nodig? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een een krediet of lening, bijvoorbeeld via de bedrijfsfinanciering bij Floryn. Een financieel expert kan jou helpen bij het maken van de juiste keuzes op financieel gebied. 

Deze content is tot stand gekomen in samenwerking met Floryn.