Wat is de duurste telefoon van dit moment?

In deze blog vertellen wij je precies wat de duurste telefoons van dit moment zijn. Is het nu de Iphone of de Samsung? Waarom zijn deze telefoons zo duur ten opzichte van anderen?

In een paar jaar tijd zijn de telefoons er niet goedkoper op geworden. Zo heb je telefoons die duurder zijn dan de gemiddelde laptop. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de kwaliteit van deze toestellen. We kunnen gamen, videobellen, gokken, camera waardige foto’s maken, enorm veel data opslaan en internetten waar we maar willen. Om ervoor te zorgen dat je telefoon niet slomer wordt naarmate je meer met je telefoon doet hebben ze deze flink ontwikkeld. Dit heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Ontdek hier wat de kwalitatiefste en daarmee duurste telefoons van dit moment zijn.

1.    Samsung Galaxy S22 Ultra

De allernieuwst parel van Samsung is hun Galaxy S22. Je kan hem krijgen in een aantal edities, maar de Ultra is het meest high-end model dat ze hebben bij Samsung. Met een enorm goede camera aan de voorzijde, maar ook drie aan de achterzijde hebben ze bij uitstek de beste telefooncamera’s van dit moment. Dit is de reden dat je de nieuwe Samsung S22 Ultra met abonnement wil afsluiten. Dan hoef je dit bedrag niet in één keer te betalen.

Dit is de verwachte prijs van de Samsung Galaxy S22 Ultra 1TB: €1.800,-

2.    Apple Iphone 13 Pro Max

Wil jij dit model kopen met maar 128GB opslag dan betaal je al meer dan 700 euro. Maar voor het model met een TB aan opslag betaal je toch wel de hoofdprijs. Deze Iphone moet concurreren met de Samsung S22. Dat doen ze naar behoren. Zo lijkt het erop dat de batterijduur een stuk langer en beter is. Genoeg nieuwe mogelijkheden met deze nieuwe Apple Iphone 13 Pro Max.

Dit is de prijs van de Apple Iphone 13 Pro Max 1TB: €1.800,-

3.    Samsung Galaxy Z Fold3

Dit zijn toch wel de meest opvallende telefoons van dit moment, aangezien je ze zo kan in- en uitklappen. Lekker handig voor in je broekzak! Omdat deze telefoons zo opvallend zijn staan ze natuurlijk niet in onze lijst. Je betaalt natuurlijk ook wat voor zo’n bijzondere ontwikkeling. Je gaat door deze telefoons heel anders kijken naar de toekomst. Zal de techniek zich nog verder verbeteren, en is dit waarop mensen gewacht hebben? We gaan het in de komende jaren allemaal ontdekken.

Dit is de prijs van de Samsung Galaxy Z Fold3:  € 1.700,-

Wat is de allerduurste telefoon ter wereld?

Vind je dit al gek? Het kan nog veel gekker. Zo zijn er telefoons die duizenden euro’s waard zijn. Deze telefoons zijn echter niet op de gewone markt verkrijgbaar en je mag hier flink wat geld voor neerleggen. Zo heeft iemand destijds een Iphone 5 laten in goud en diamanten laten hullen. Deze kostte maar liefst 10 miljoen dollar. De telefoon was ontworpen door Stuart Hughes en is gekocht door een Chinese zakenman. Beetje jammer is het voor hem dat de Iphone 5 inmiddels natuurlijk de gebruikelijke updates niet meer aan kan. Dat wordt dus een museumstuk in plaats van een dagelijks gebruikt apparaat. Maar wij denken niet dat deze persoon daar echt wakker van zal liggen. Bekijk hier een video over één van de duurste smartphones ter wereld.