Waarom ook jij moet kiezen voor een Nissan Qashqai occasion

De kans is groot dat jij er op dit moment over nadenkt om een andere occasion te halen. Je bent namelijk niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Eén van de beste merken occasions is nog altijd het befaamde merk Nissan. Deze wagens zijn niet alleen super betrouwbaar, maar zijn door het strakke design ook nog eens prachtig om te zien. De Nissan Qashqai occasion is dé keuze van dit moment. Benieuwd waarom ook jij deze auto zou moeten overwegen? Lees dan snel verder, in dit artikel laten wij het je namelijk allemaal zien!

Krachtige motor in compacte behuizing

Goed, laten we maar eens kijken naar de techniek van de Nissan Qashqai. Dit Nissan model is aan te merken als een cross-over SUV. Dit houdt in dat het in feite hetzelfde kan als een normale SUV, maar dat hij net even een maatje kleiner is. Het voordeel hiervan is uiteraard dat het een stuk makkelijker is om deze auto te rijden als je bijvoorbeeld in een relatief drukke stad rijdt. Probeer maar eens in te parkeren met een enorme SUV in het centrum van Amsterdam. Dit compacte model is voorzien van een motor met een inhoud tussen de 1.6 liter en 2 liter. Met name de grotere motoren beschikken echt over een enorme trekkracht, handig voor mensen die een caravan hebben. Kies je voor de kleinere motoren dan beschik je uiteraard ook over meer dan genoeg vermogen om er alles mee te kunnen doen wat je maar wilt.

Oog voor detail

Bij Nissan denken ze niet alleen aan de buitenkant. Ook in het interieur is terug te zien dat Nissan oog heeft voor detail. Het design is strak en modern, maar heeft tegelijkertijd iets vertrouwds. De knoppen zijn netjes afgewerkt en op het dashboard zie je alles wat van belang kan zijn voor het rijden. Schakel eenvoudig tussen je muziek en je navigatie en ervaar zelf hoe lekker de stoelen eigenlijk zijn. Doordat het een cross-over SUV model is beschik je ook nog eens over meer dan genoeg ruimte, zowel in de kofferbak als op de achterbank. Of je nu op zoek bent naar een auto voor het doen van boodschappen of voor het droppen van je kinderen, met de Nissan Qashqai kan je vrijwel alles.

Ook een Nissan Qashqai kopen?

Zoals je wel kunt zien is de Nissan Qashqai een echte prachtauto voor zowel jong als oud. De hoge mate van betrouwbaarheid in combinatie met het mooie design maakt dit dan ook echt een goede keuze om te overwegen. Hou bij het kopen van een occasion altijd wel rekening met het feit dat je gedegen onderzoek moet doen. Dit geldt overigens niet alleen voor het kopen van een Nissan Qashqai. Bij het kopen van ieder soort tweedehands auto is het van cruciaal belang om de tijd te nemen en de auto te kiezen die écht past bij alle wensen die je voor je hebt.