Spullen huren of kopen? Deze items zetten huren op de kaart

Het leven kan best duur zijn, maar gelukkig kan je op veel spullen besparen. Deze dingen kan je ook huren in plaats van kopen en daarna wil je niet meer anders.

iPad huren

De iPad. Het is een handig apparaat, hij is makkelijk om mee te nemen en je kan je er uren mee vermaken. Toch kan je zo je twijfels hebben om er een aan te schaffen. Je hebt vaak ook al een telefoon en misschien ook al een laptop. Toch kunnen iPads een handige toevoeging op je elektronica zijn. Bijvoorbeeld op reis of als je veel moet tekenen voor je werk. Je hoeft een iPad niet aan te schaffen als je hem niet elke dag gebruikt. Een iPad huren is dan een betere optie. Gebruik hem een weekend voor een conferentie of een dagje op een beurs. Je bepaalt zelf de huurperiode voor de iPad.

iPhone huren

Hetzelfde geldt voor telefoons. Natuurlijk wil je wel een eigen smartphone die je gewoon elke dag kan gebruiken, maar soms komt het net zo uit dat je voor een bepaalde tijd een andere telefoon moet gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tweede telefoon voor werk. Je kan een iPhone huren voor een conference in het buitenland of voor een bepaalde opdracht waarbij je Apple als besturingssysteem nodig hebt.

Fiets huren

De leenfiets was er altijd wel, maar eentje huren is pas van de laatste tijd. Neem bijvoorbeeld ov-, vip- of swapfiets. Dit zijn vaak abonnementen voor een fiets samen met reparatiemogelijkheden. Is je fiets kapot? Dan bel je het bedrijf gewoon even en ze komen jouw fiets maken of een nieuwe brengen. Ideaal toch? Je zou er zelf bijna geen nieuwe fiets voor kunnen kopen.

Auto huren

Dan nog een van de beste dingen die je ook kan huren en niet hoeft aan te schaffen: een auto. We weten allemaal dat auto best vervuilend zijn. Het is dus altijd beter om er niet een te hebben als je hem niet echt nodig hebt. Woon je in de stad? Kies er dan voor om een auto te huren als je een auto nodig hebt. En de rest van het jaar bespaar jij op alle andere kosten.