Simpel promotiemateriaal voor kleine ondernemers

Als kleine ondernemers wil je graag werken aan naamsbekendheid. Een goede manier om dit te bewerkstellingen is door promotiemateriaal te bedrukken. In deze blog laten we jou betaalbare producten zien die je kunt voorzien van jouw logo. Lees je mee?

Misschien de makkelijkste en goedkoopste manier van het vergroten van je naamsbekendheid is door stickers van je logo te drukken. Stickers drukken kan al voor een paar tientjes. Als promotiemateriaal hoef je natuurlijk geen dure vloerstickers te hebben. Online kun je op veel manieren stickers laten bedrukken. En in de meeste gevallen kun je online de stickers ontwerpen. Dan heb je binnen een paar werkdagen al een hele stapel met stickers in huis.

Naast stickers kun je nog veel meer dingen bedenken als promotiemateriaal. Laten we er nog een paar met elkaar doornemen.

1.    Linnen tasjes

Naast stickers is dit misschien wel de meest bekende vorm van promotie. Linnen tasjes zie je op dit moment overal voorbijkomen. Bijvoorbeeld met logo’s van winkels, stichtingen of inspirerende quotes erop. Deze producten zorgen voor herkenning maar zeker ook voor loyaliteit. De tasjes worden immer gebruikt. Vaak worden deze dus ook gratis weggeven en dat maakt het misschien nog wel veel toffer! Het produceren van deze tassen wordt goedkoper wanneer je een grote hoeveelheid besteld. Ook ligt het aan de kwaliteit van het linnen. Er worden linnen tasjes bedrukt vanaf 1 euro 50 per stuk.

2.    Waterflesjes

Hetzelfde geldt voor het laten bedrukken van waterflesjes. Het hergebruiken van waterflessen is ontzettend hip. En daarbij laat het ook zien dat jij als ondernemer niet wilt bijdragen aan meer vervuiling. En dan is er nog een ander belangrijk punt: water drinken is gezond én belangrijk. Daarom is een waterfles als promotiemateriaal prachtig om te doen. Je kan vanaf 2 euro 10 al een waterfles laten bedrukken. Houd er rekening mee dat er vaak wel een minimale afname geldt.

3.    Pennen

Voor stickers hip werden en iedereen zijn Macbook vol wilde hebben met de tofste stickers waren bedrukte pennen hip and happening. En nog steeds doen pennen het ontzettend goed als gratis promotiemateriaal. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een bijeenkomst organiseert of als je ergens op een plek staat waar mensen weleens iets willen opschrijven. Je kan de pen ook combineren met een gepersonaliseerd notitieblok. Pennen kun je al vanaf 15 cent laten bedrukken.

De gouden combinatie

Wil je nou helemaal shinen, dan kan je van deze bovengenoemde promotiematerialen natuurlijk ook een combinatie maken. Stop in een bedrukte tas een waterfles, pen en een sticker met je logo erop en je weet zeker dat het met de loyaliteit en bekendheid van jouw onderneming wel goed zit. En wil jij nou deze producten straks gaan verkopen in een webshop. Bekijk dan even deze video!

Wil je nou, naast promotiemateriaal, ook gaan investeren in relatiegeschenken? Dan hebben we hier nog een prachtige blog voor jou over. Je leest deze blog hier. In deze blog over investeren in relatiegeschenken vertellen we namelijk meer over het onder de aandacht brengen van jouw bedrijfsnaam bij potentiele klanten. En daarnaast is een relatiegeschenk natuurlijk de perfecte manier om trouwe klanten te bedanken!