Robert van der Wallen: huis, vriendin, vermogen, bedrijven en meer

Robert van der Wallen: huis, vriendin, vermogen, bedrijven en meer

Robert van der Wallen, wie heeft nog nooit van deze man gehoord? Robert is een man die voor veel mensen bekend staat als de spaarzegel miljonair. Toch zien we dat er nog altijd een hoop onduidelijk is voor veel mensen als het aankomt op het leven van Robert. Zo zijn er maar weinig mensen die iets weten over zijn huis en relatie. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om de belangrijkste info voor jou op een rijtje te zetten. In dit artikel laten we je dan ook écht alles zien wat je maar moet weten over Robert van der Wallen. Door dit goed door te lezen krijg je een zo volledig mogelijk beeld over deze bekende vermogende zakenman!

Wie is Robert van der Wallen – oprichter van Brand Loyalty

We laten je straks meer zien over het vermogen van Robert van der Wallen. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om eerst even in te gaan op wie hij als persoon is. Robert van der Wallen staat dus bekend als de spaarzegelkoning van Nederland. Hij heeft deze titel gekregen door het succes van zijn bedrijf Brand Loyalty. Dit is een speciaal bedrijf wat als doel heeft om mensen zegels te laten sparen. Met deze zegels kunnen mensen vervolgens spullen bij elkaar sparen, van handdoeken tot aan besteksets. Dit zorgt ervoor dat mensen meer geld uitgeven bij de supermarkten en dat ze hier tegelijkertijd zelf ook iets aan hebben.

Robert van der Wallen heeft voor een lange tijd aan het hoofd van het bedrijf gestaan. Hij stond bekend als een erg vriendelijk baas die oog had voor zijn personeel. Overigens kon Robert van der Wallen wel hard zijn als het nodig was. Bij onderhandelingen kreeg hij het voor elkaar om altijd weer met de beste uitkomst naar buiten te lopen. Het bedrijf is overigens verkocht waardoor Robert op dit moment niet meer de CEO is. Door de verkoop van 1 miljard dollar heeft hij super veel geld verdient, al heeft hij dit natuurlijk niet allemaal zelf gekregen.

Wat is het vermogen van Robert?

Nu vraag je je wellicht af wat het vermogen is van Robert van der Wallen. Op dit moment weten we niet precies hoeveel geld hij in bezit heft. Wel weten we dat hij aanzienlijk wat investeringen heeft gedaan waar hij jaarlijks veel geld mee verdiend. Door de aankoop van het Californische Bernardus, een van de bekendste wijngaarden van de Amerikaanse Westkust, heeft hij een groot jaarlijks inkomen. Daarnaast heeft hij een tijdje geleden 50 miljoen euro geïnvesteerd in de Elektrische Go Scooters. Nu deze scooters in vrijwel iedere stad te vinden is de kans groot dat ook Robert hier aanzienlijk van heeft weten te profiteren.

Robert van der Wallen en PSV

Wat veel mensen niet weten is dat Robert van der Wallen ook nog eens innig betrokken is bij het reilen en zijlen van PSV. Dit komt met name door zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen bij de club. In deze rol zorgde hij er onder andere voor dat er talloze investeringen werden gedaan om de spelers nog beter te maken. Hij heeft een aandeel in de club wel weer geweigerd. Dit laat dan ook zien dat hij deze rol niet voor het geld heeft gedaan. We zien hem erg vaak in het PSV Stadion zitten, al verkiest hij vaak een plekje in de skylounge boven een plekje in het stadion zelf.

Hij is overigens een groot sportfanaat. Zo is algemeen bekend dat Robert van der Wallen vrienden is met het team van Jumbo Visma. Hier zit hij zelfs in het bestuur, iets wat lang niet iedereen kan zeggen. Door zijn rol binnen de sportwereld worden er dan ook op unieke manieren investeringen gedaan. Wie weet besluit Robert om na zijn pensioen zich wel helemaal op sport te gaan richten. Zo is hij ook vaak op de golfbaan te vinden, waar hij graag met vrienden een balletje slaat.

Privéleven van Robert

Hoewel het zakelijk leven van Robert nu eenmaal hetgeen is waar hij bekend mee is geworden, heeft hij ook nog een leven buiten al het werken om. Op dit moment is het niet helemaal bekend met wie Robert van der Wallen een relatie heeft. Wel zijn er een tijd lang geruchten geweest dat Yolanthe Cabeu verliefd zou zijn op deze bekende miljardair. Echter, dit wordt door Yolanthe zelf ontkent. Robert heeft her zelf geen commentaar op gegeven dus of het helemaal waar is kunnen we op dit moment helaas niet zeggen.

Als we kijken naar het huis van Robert van der Wallen dan zien we dat dit een prachtig pand is. Het is een pand in het centrum van Den Bosch, dichtbij het plein van de Sint-Jan. Hoewel niet precies bekend is hoeveel hij hiervoor heeft betaald is de kans groot dat het een villa is van een paar miljoen euro. Daarnaast heeft Robert een voorliefde voor mooie auto’s. Zo is hij meerdere malen gespot in een Rolls Royce. Ook heeft hij een collectie van oude Porsche racewagens op zijn naam staan. Daar komt bij dat hij een eigen vliegtuig heeft en over een privé jacht beschikt. Het gaat Robert dan ook zeker voor de wind op financieel gebied.

Nog meer leren over rijke Nederlanders?

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen over Robert van der Wallen en over het leven wat hij heeft buiten het werk om. Zoals je wel hebt kunnen zien is het echt iemand waar je inspiratie uit kunt halen. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer bekende Nederlanders te vinden die een aanzienlijk vermogen hebben. Benieuwd naar de levens van andere leden van vermogend Nederland? Neem dan zeker even een kijkje bij de andere artikelen die er hier op de site te vinden zijn!