Mike Tyson, neemt paddo’s tijdens een podcast!

Zo nu en dan hoor je ineens over een bekendheid die drugs heeft gebruikt. Vaak zijn ze er namelijk niet zo open over. In dit artikel gaat het over Mike Tyson die zelfs tijdens een podcast 5 gram paddo’s gebruikte. 

Van Elon Musk tot John Lennon. Deze en nog vele andere grote artiesten en bekendheden hebben weleens verteld dat ze truffels of paddo’s hebben gebruikt. Maar toch doe je dat soort drugs vaak in de anonimiteit. Dit heeft vaak te maken met een bepaalde functie. Wij vinden dit gek. Juist omdat paddo’s en andere geestverruimende middelen ervoor kunnen zorgen dat jij creatiever bent. Of zelfs je doelen achternagaat, dit deed Mike Tyson na het gebruik van een aantal geestverruimende middelen. 

Mike Tyson neemt 5 gram paddo’s in de podcast van Logan Paul 

In één keer in je mik. Veel ook ervaren drugsgebruikers denken er toch nog even over na voordat ze paddo’s nemen. Maar voor Mike Tyson is het een piece of a cookie’. Tijdens de bekende podcast van Youtuber Logan Paul gooit hij zo 5 gram paddo’s achterover. In de podcast vertelt hij daarna meer over zijn drugs verleden en drugsgebruik. Ben jij nu benieuwd naar de werkende stof in paddo’s of truffels effecten? Klik dan hier voor meer info. 

Mike Tyson, staat bekend om gekke capriolen 

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat iemand als Mike Tyson op deze manier in het nieuws komt. Zo heeft hij zelfs van zijn tegenstander een keer een stuk van het oor afgebeten. Hierdoor en door zijn grote witter tijger is Mike Tyson wereldbekend geworden. Dus het zal niemand verbazen dat hij ook nu weer in het nieuws komt met iets mafs. 

Zo is de show nog geen 5 minuten bezig of Mike Tyson legt een joint weg en pakt een volle hand met magic mushrooms. Op dat moment besluit hij zonder te blikken of blozen de volledige 5 gram in één keer op te eten. De paddo’s had hij niet zelf meegenomen maar kreeg hij aangereikt door de Co host van de show

Mike is voorstander van tripmiddelen 

In de podcast wordt er vervolgens meer gevraagd over het gebruik van tripmiddelen en welke ervaringen hij allemaal heeft gehad. Dat laat Mike Tyson zich geen twee keer zeggen. Zo vertelt hij dat hij groot voorstander is van marihuana gebruik. Daarnaast vertelt hij meer over het gebruik van psychedelica. Zo vertelt hij dat de drugs: DMT ervoor heeft gezorgd dat hij zichzelf heeft gevonden. Ook vertelde hij dat tijdens zijn recente partij gewoon stoned in de ring stond. Of dat helemaal de waarheid is kunnen we nooit meer achter komen. 

Likken van een kikker 

Misschien ken je het fenomeen wel: de zeldzame kikker uit Noord-Amerika. Dit is een kikker die de drug 5-MeO-DMT afscheidt. Door deze kikker te likken op je in een extreme trip terecht. Mike Tyson vertelde dat nadat hij dit deed hij overtuigd was weer de ring in te stappen. Intussen heeft Mike Tyson dus zijn comeback gemaakt en de vraag is hoeveel meer gevechten hij nog aan zal gaan