Hypotheek oversluiten berekenen? Gebruik de calculator op oversluiten.nl!

Betaal je maandelijks meer dan 4% rente over je hypotheek? Dat kan anders! Dankzij de historisch lage hypotheekrente van minder dan 2% kun je flink besparen op je maandlasten. Maar een hypotheek oversluiten bereken, hoe doe je dat?

Wanneer een hypotheek oversluiten?

Een hypotheek oversluiten is effectief wanneer je een koopwoning hebt en je jouw maandelijkse kosten wilt verlagen. Met het oversluiten van je hypotheek wijzig je je huidige hypotheek naar een goedkopere hypotheek waardoor je maandelijkse vaste lasten significant dalen. Dankzij de historische lage rente en gestegen woning prijzen kun je flink besparen. Maak hier slim gebruik van, probeer de calculator op oversluiten.nl en schakel een specialist in. Naast verlaagde maandlasten creëer je ook zekerheid voor in de toekomst. Je zet de lage rente vast zodat je er jarenlang plezier van hebt. Bijkomend kun je nu de keuze maken om over te stappen op een kwalitatief betere hypotheek. Veel voordeel dus! Zelfs jouw lopende lening of verbouwplannen kunnen meegenomen worden en profiteren van de historische lage rente.

Bereken je voordeel

Op oversluiten.nl kun je eenvoudig gebruik maken van de calculator. Kom erachter hoe veel jij er maandelijks op vooruit kan gaan en doe de berekening op de website. Nadat je de resultaten hebt kun je een gratis en vrijblijvend advies aanvragen. Maak je de keuze om de stap te gaan maken? Dan betaal je enkele kosten aan bijvoorbeeld de notaris en advies- en bemiddelingsdiensten. Niet schrikken van de kosten, je besparingen zijn uiteindelijk veel groter! Wanneer je een adviesgesprek aanvraagt neemt een van de hypotheek adviseurs binnen 24 uur contact met je op.

Benieuwd hoe veel je maandelijks kan besparen? Doe nu de voordeelcheck op oversluiten.nl. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9,2 en meer dan 1000 betrouwbare reviews weet je zeker dat je goed zit bij www.oversluiten.nl.