Heeft gevelreclame nut?

Ken je dat gevoel, dat je langs een huis of pand loopt en je afvraagt wat zich daar binnen bevindt. Na wat oppervlakkig onderzoek kan je er dan al achter komen dat het een kantoorpand is, maar doordat het niet goed aangegeven staat vraag je je af hoe klanten van dat bedrijf hun locatie ooit gaan vinden. Ook wanneer je zelf soms kleine bedrijven bezoekt, kan het vinden van hun kantoor soms extreem lang duren, omdat nergens aan de buitenkant goed aangegeven staat waar hun locatie precies is.

Bovenstaande moeilijkheden zijn precies de redenen waarom het handig is om gebruik te maken van gevelreclame. Twijfel je nog of je moet investeren in gevelreclame? 5 redenen waarom je het zeker zou moeten overwegen.

Professionaliteit

Gevelreclame draagt extreem bij aan de professionaliteit van je bedrijf. Wanneer je investeert in een goede huisstijl inclusief gevelreclame, dan draagt dat bij aan de herkenbaarheid van je (of jullie) bedrijf en nemen klanten je direct serieuzer. Zoals eerder genoemd, wanneer je direct weet waar een bedrijf is gevestigd, dan oogt dat direct een stuk professioneler dan wanneer gevelreclame ontbreekt.

Zo creatief als jij zou willen

Reclame voor gevels kan zo standaard of creatief worden als je zelf wilt. Of je nou kiest voor jouw bedrijfslogo gedrukt op een kunststof plaat met dunne letters, of met dikke letters die wel tot 18 cm diepte gemaakt kunnen worden: je kunt helemaal je eigen design volgen. Zeker met de mogelijkheden van LED verlichting die de laatste jaren steeds populairder worden, geven jou de mogelijkheid om te experimenteren met lettertypen, de groottes van de lettertypen en verschillende kleuren.

Het is niet duur

Voor jouw/jullie bedrijf is een investering in gevelreclame een eenmalige uitgave, maar je houdt er wel relatief heel lang plezier van. Je maakt namelijk 24 uur per dag reclame. Iedereen die voorbij de locatie loopt zal het bedrijf opvallen. Het is bestand tegen hoge en lage temperaturen, hevige onweersbuien en sneeuw. En zal zichtbaar blijven. Wanneer je kiest voor gevelreclame met ingebouwde LED verlichting, valt jullie gevelreclame hélemaal altijd op.