Dit zijn de duurste auto’s van 2019

Dit zijn de mooiste, snelste en beste auto’s die we in 2019 gaan zien, maar ze zijn tevens ook de duurste. Leuk voor als veel geld hebt en dat wil spenderen aan een auto, of als je gewoon even wil watertanden bij deze mooie bakken.

Autoverzekering

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen en denk je dat het wel een eentje uit dit rijtje zou kunnen zijn, denk dan ook goed aan je autoverzekering. Je kan het best online je autoverzekering vergelijken tot dat je een hebt gevonden die bij jou en je auto past. Het is altijd slim om een autoverzekering af te sluiten, ook al koop je een van de duurste auto’s uit dit rijtje.

Audi R8 V10 plus (270,120 euro)

Het geluid en de prestaties van deze Audi doen denken aan die van een Lamborghini, maar dan in een auto voor onder de drie ton. Het is een iets betaalbaardere optie dan de volgende auto’s in het rijtje, als je toch graag met een dikke auto wil rijden, maar geen miljoenen op de bank hebt staan.

Bugatti Chrion ($2.7 miljoen)

Deze auto van Franse komaf, is niet per se de duurste, maar wel een van de snelste auto’s in 2019. De Chrion is de opvolger van de Veyron. De topsnelheid van deze tweezitter is 420 kilometer per uur. De motor is bijna identiek aan die van zijn voorganger, de Veyron, maar dan vernieuwd. In slechts 2,5 seconden gaat de auto van 0 naar 200 kilometer per uur. En er zijn slechts 500 exemplaren van.

Koenigsegg CCXR Trevita ($4.8 miljoen)

Deze auto is gecoat met echte diamanten. Geen wonder dat deze auto zo duur is. Niet alleen de buitenkant is nagenoeg perfectie, ook onder de motorkap ziet het er allemaal heel goed uit. Een 4,8 liter V8 zorgt voor de aandrijving en is dankzij twee superchargers goed voor 1.032 pk, maar daarvoor moet je hem wel volgooien E85 bio-ethanol. Op gewone benzine levert de Zweedse auto een fractie minder pk’s. Mocht je de ethanol erin gooien, dan is 0 naar 100 km/u voorbij in 2,9 seconden en ligt de topsnelheid rond de 410 kilometer per uur.

Sweptail van Rolls Royce ($13 miljoen)

Deze specifieke auto is helaas niet meer op de markt, maar wel noemenswaardig. Het bedrijf Rolls Royce staat er om bekend enkel en alleen luxe auto’s op de markt te brengen, maar deze customized auto is een van de duursten ooit. De auto doet denken aan een koninklijk rijvoertuig, wat de luxueuze uitstraling ten goede doet. Mede door de eisen die de eigenaar van deze wagen aan de auto stelde, is de prijs zo hoog.

Snelste auto

In 2019 wordt de snelste auto ter wereld waarschijnlijk de Tuatara 2019 van SCC. Met een 6,9 liter V8, twee turbo’s en een vermogen van 1.368 pk willen ze het gezette snelheidsrecord gaan verbreken. We moeten er nog wel even op wachten. De auto komt pas in augustus dit jaar uit. Op dit moment staat het snelheidsrecord nog op 457,94 per uur.