De diensten van een incassobureau

Het starten van een incasso is niet moeilijk. Een incasso bureau helpt jou immers graag met al jouw incasso zaken. Heb je bijvoorbeeld nog geen betaling ontvangen, terwijl je wel geleverd hebt? Dan kun je direct een incassozaak starten. Je start een incassozaak door het dossier in te leveren bij het incasso bureau. Bij het incasso bureau weten ze immers precies hoe ze jouw betalingsprobleem snel kunnen oplossen. Er wordt een oplossing gevonden die zowel werkt voor de klant als voor de waanbetaler. Wordt er geen oplossing gevonden? Dan geldt vaak no-cure-no-pay. Er zijn dan geen kosten verbonden aan het starten van een incasso.

Online platform

Een incasso bureau werkt doorgaans met een online platform. Dat maakt het mogelijk om jouw niet betaalde facturen eenvoudig over te dragen. Dat neemt niet meer dan enkele minuten in beslag. Vervolgens gaat een persoonlijk zaakbehandelaar nog diezelfde dag voor jou aan de slag. Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw zaken ervoor staan. Je wordt tussentijds online, per e-mail, via de app of door een telefoontje geïnformeerd. Lukt het om een openstaande factuur te incasseren? Dan wordt het geld binnen 24 uur op jouw rekening gestort.

Van factuur naar betaling

Heb je een factuur ingediend? Dan controleert jouw persoonlijk zaakbehandelaar jouw factuur. Heeft hij extra informatie nodig? Dan neemt hij contact met jou op, Zijn de gegevens gecontroleerd? Dan kun je de incassozaak zichtbaar in jouw online portaal. Het is dus mogelijk om de behandeling van de incassozaak op de voet te volgen. De zaakbehandelaar neemt contact op met de debiteur. Er wordt contact gelegd via post en e-mail. Later wordt er ook contact opgenomen per Whatsapp, per sms of telefonisch. Is er contact opgenomen met de debiteur? Dan worden er incassokosten en rente in rekening gebracht. De zaakbehandelaar probeert te achterhalen waarom de debiteur niet heeft betaald. Er wordt zo snel mogelijk gewerkt aan een oplossing. Vaak wordt een passende oplossing gevonden, zonder juridische stappen. Wordt er niet betaald? Dan wordt er overgegaan tot een juridische procedure. Die juridische procedure wordt begeleid door juristen van het incasso bureau.

Een incassobureau in Apeldoorn

In welke stad je ook woont, incassobureaus zitten overal. Neem bijvoorbeeld contact op met een incassobureau Apeldoorn. Dit is een van de locaties waar je zo’n bureau kunt vinden. Andere steden zijn bijvoorbeeld Haarlem Apeldoorn, Breda, Almere, Amsterdam en Barneveld. Een incassobureau werkt vaak met regionale deurwaarders. Woon je in Apeldoorn of omgeving en heb je een incassozaak? Dan wordt die incassozaak kosteloos voor jou in deze regio in behandeling genomen. Je kunt jouw incassozaak gemakkelijk online starten via het incassoplatform. Wellicht heb je meerdere incassozaken per jaar. Een incassobureau biedt oplossingen voor ZZP, MKP en zelfs zeer grote bedrijven. Wellicht heb je behoefte aan extra informatie. Bekijk dan op de website van jouw incassobureau hun werkwijze of de veelgestelde vragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om hen een vraag te stellen. Heb je besloten om jouw incassozaak in behandeling te laten nemen? Dan heb je dat al binnen enkele minuten geregeld!