Best Geteste Batterij en Accu merken van 2019

Batterijen, het lijkt wel of er steeds meer merken van komen. Je kunt voortaan vrijwel overal batterijen kopen, van de supermarkt tot de drogist, en laten we online vooral niet vergeten. Vrijwel elke (online) winkel biedt batterijen van diverse merken aan, daarnaast zie je ook steeds vaker huismerken voorbij komen. Het ene merk is bekender dan het andere, de ene batterij is ook beter dan de andere. Tel daarbij op dat steeds meer apparaten een aparte accu hebben, en we begrijpen maar al te goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij de beste merken voor je op een rijtje.

Waar let je op als je batterijen aan gaat schaffen?

Voordat je (oplaadbare) batterijen en opladers gaat kopen, is het goed om te weten waar je op moet letten. Zo zijn er vele verschillende maten batterijen, deze zijn helaas niet echt universeel dus kijk eerst welke batterij in je apparaat moet. Heeft je apparaat een aparte accu? Check dan welke lader je daarvoor nodig hebt, want ook hier zit verschil in. Verder heb je nog de keuze uit normale of oplaadbare batterijen, deze laatste kun je steeds opnieuw gebruiken als je ze oplaadt met een speciale lader. Tegenwoordig zijn er zelfs al batterijen met een USB-aansluiting, wel zo makkelijk!

De best geteste batterij en accu merken van 2019

Weet je welke batterij je nodig hebt, dan is het goed om te kijken naar het merk. Hoewel sommige beweren dat het niet uitmaakt, is een batterij van het ene merk wel degelijk beter (en gaat dan langer mee bijvoorbeeld), dan de andere.

Duracell

De reclame met het konijn, dat het veel langer volhoudt dan een speelgoedkonijn op andere batterijen, kennen we allemaal wel. Duracell is en blijft één van de best geteste merken batterijen en accu’s, ze gaan gewoonweg lang mee!

Varta

In veel testen komen de batterijen van Varta er net zo goed, en soms zelfs beter, uit dan die van Duracell. En deze batterij is (online) ook goed verkrijgbaar. Vaak is Varta wel een stuk goedkoper en daarmee dus een voordelige én goede keuze!

Eigen merk

Het eigen merk van heel winkels, zelfs de budgetwinkels, komen vaak erg goed uit de test en zijn meestal ook nog eens veruit de goedkoopste.