Alles wat je wilt weten over de Deense winkelketen JYSK

Als je op zoek gaat naar nieuwe spullen voor in en om je huis dan is de kans groot dat je vanzelf een keer uitkomt bij JYSK. En dat is ook niet gek want deze woonwinkel staat bekend om het feit dat het vaak hele goede aanbiedingen heeft! In deze blog vertellen we jou alles over deze winkel!

De winkels van JYSK vind je tegenwoordig over heel de wereld, want er zijn nu al meer dan 3.000 vestigingen in wel 50 landen. Niet alleen in Europa vind je deze woonwinkel, maar ook in Koeweit, Dubai, Thailand, Azerbeidzjan en Rusland. Maar ook aan de andere kant van de zee in Canada vind je deze winkel. En dat terwijl de winkel al in 1979 is opgericht. Toentertijd natuurlijk gewoon nog in Denemarken, in de op één na grootste stad namelijk in Aarhus.

Beleid en duurzaamheid

Ook staat JYSK bekend om haar eerlijke beleid. Zo worden producten aan strenge normen en eisen getoetst. Toch niet helemaal tevreden? Je kan altijd bellen met de jysk klantenservice. Daar staan ze je graag te woord. En houd je van duurzaamheid? Ook dan kun je goed terecht bij deze winkel. Zo worden er producten verkocht die gemaakt worden van verantwoorde grondstoffen en zetten ze zich graag in voor de strijd tegen klimaatverandering.

Scandinavische stijl

En omdat deze winkelketen natuurlijk uit het hoge noorden komt kun je rekenen op de typische Scandinavische sfeer. Zo speelt niet alleen eenvoud een rol bij het ontwikkelen van de producten maar ook een moderne inslag. Vaak staat is het te herkennen aan de lichte kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen. Een plek voor rust en ontspanning.

Maar naast een Scandinavische stijl kun je er uiteraard ook andere stijlen vinden. Denk aan industrieel, klassiek of romantisch.

Online shoppen

Naast dat je natuurlijk naar één van de vele winkels kunt gaan, kun je tegenwoordig ook online shoppen op de website van JYSK. Bijvoorbeeld voor een nieuwe slaapkamer of woonkamer. Maar ook voor je badkamer, kantoor, raamdecor en de tuin kun je hier shoppen. Dan wordt het heel gemakkelijk tot aan jouw voordeur gebracht.

Met welke kamer in het huis ga jij beginnen?