Zo verdien je geld op het web

Laten we eerlijk zijn: geld verdienen is fijn. Zeker als je er niet al te veel moeite voor moet doen en het bijna vanzelf gaat. Naast je huidige baan kun je hier en daar wat verdienen op het web. Het feit dat je dan los staat van je baas op kantoor is dan wel erg handig. Je wilt natuurlijk weten hoe? Hier een aantal mogelijkheden.

Coaching en advies

Als je de talenten of een baan hebt in het advies geven van mensen, dan zou dit een goede manier kunnen zijn om geld te verdienen op het wereld wijde web. Tegenwoordig vinden mensen het fijn om alles vanuit huis te doen en wat anoniemer te leven. Veel mensen kiezen ervoor om online tips te zoeken. Je kunt jezelf aanbieden om online advies te geven in bijvoorbeeld voeding, sport of financiën. Hiervoor moet je wel een eigen onderneming hebben en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Online gokken

Als je van spelletjes en een klein risico houdt dan is online gokken iets voor jou. Op internet zijn er heel veel verschillende soorten spellen te vinden en kun je mooie bonussen winnen. Leuke spelletjes, entertainment en geld in een. Wie weet win jij de beste online casino bonus en kun je rijk worden van internet!

Templates en fotografie tips

Ben je heel goed in fotografie of websites bouwen? Naast dat je websites kunt bouwen voor klanten, is er ook een mogelijkheid om vaste templates te maken voor mensen. Het voordeel hiervan is dat je deze templates eenmalig maakt en later hier steeds geld van binnen krijgt.

Als jij een groot instagram account hebt met veel volgers waarvan je weet dat die volgers tegen je opkijken, dan kun je ook fotografie tips geven. Je kunt een klein handboek maken voor een kleine prijs waarin je vertelt hoe jij je foto’s maakt en bewerkt. Daarnaast kun je als toevoeging fotografie templates maken. Je kunt bijvoorbeeld, als je jouw foto’s bewerkt in Lightroom of VSCO cam, presettings instellen. Als grote influencer kun je jouw presets verkopen. Zie jouw presets als ‘het geheim’ achter jouw succesvolle Instagram.

Tweedehands spullen verkopen

Je kunt op heel veel websites zoals Marktplaats of United Wardrobe je spullen en kleding verkopen. Jij bent dan van je spullen af die al jaren op zolder staan en je maakt iemand anders ermee blij. Daarnaast is het ook erg milieu bewust om spullen een tweede leven te geven in plaats van het weg te gooien.