Refurbished: veel iPhone voor weinig

Smartphones worden steeds duurder. Vooral iPhone spant de kroon. Met prijzen die tegenwoordig beginnen bij €809, is zo’n Apple iPhone allang niet meer betaalbaar voor iedereen. Zonde, want het zijn enorm gebruiksvriendelijke devices die vanwege de hoge kwaliteit lang meegaan. Refurbished iPhones bij www.forza-refurbished.nl zijn vanwege de aantrekkelijke prijs wél toegankelijk voor iedereen. En het is nog duurzaam en nét zo goed als nieuw óók!

 

Niet nieuw, wél alles wat je nodig hebt

Het is een soort gewoonte geworden om na maximaal twee jaar een nieuwe smartphone aan te schaffen. Honderden euro’s vliegen tweejaarlijks over de toonbank. En voor wat? Een snellere processor en een nét iets betere camera! De specificaties van de nieuwste smartphone zijn vaak niet eens zo heel veel beter dan die van de voorganger. Met een iets ouder device kun je in grote lijnen hetzelfde als met het nieuwste exemplaar, maar het is wel véél voordeliger. En door voor de refurbished variant te kiezen bespaar je jezelf nóg meer geld. Neem de refurbished Phone X. Dit toestel uit 2017 heeft gewoon Face ID, is draadloos oplaadbaar, heeft een dubbel camerasysteem én beschikt over een sterke batterij. Wat heb je nog meer nodig?

 

Niet nieuw verkrijgbaar, maar wél refurbished

Wil je graag een iPhone, is het allernieuwste voor jou niet nodig en speelt budget een grote rol? Dan heb je al snel pech. Apple en veel bekende grote webwinkels bieden vaak alléén recente iPhones aan, waardoor je gedwongen wordt om veel geld uit te geven. Gelukkig is er refurbished nog en daarin is het aanbod groot. Het één na nieuwste device, maar óók toestellen van al enkele jaren oud zijn refurbished verkrijgbaar. Zo kun je gewoon de refurbished iPhone 8 kopen. Met dit fantastische toestel uit 2017 kun je tóch lekker voordelig en op een betrouwbare manier gebruikmaken van een Apple iPhone.

 

Uitwijken naar tweedehands niet nodig

Bij het kopen van een oudere, goedkopere iPhone denk je al snel aan tweedehands. Maar weet je wat je koopt? Weet je hoe de vorige eigenaar ermee omgegaan is? Heb je enige vorm van garantie? Je merkt het al, tweedehands brengt veel onzekerheid met zich mee. Goedkoop kan al snel duurkoop worden. Refurbished is wél een betrouwbaar alternatief, mits de aanbieder over het Keurmerk Refurbished beschikt. Forza Refurbished is zo’n aanbieder. Elke iPhone wordt op 50 technische punten gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Hierdoor is het device honderd procent technisch functioneel en even betrouwbaar als een nieuw exemplaar. Daarnaast wordt elk refurbished toestel met twee jaar garantie geleverd. Al met al ben je dus verzekerd van een betrouwbare aankoop die je bij een betrouwbare aanbieder doet, waarbij je goedkoper uit bent zónder in te leveren op de hoge Apple-kwaliteit.