Mooie kinderkleding kopen voor een betaalbare prijs

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe. Zeker voor de kinderen. Zonder dat je het doorhebt groeien ze als kool. Waar haal je betaalbare, maar ook leuke kinderkleding vandaan?

Kinderkleding

Natuurlijk wil je dat je kids een beetje leuk gekleed over straat gaan, maar kinderkleding is nou eenmaal vrij duur. Zeker omdat kinderen om de havenklap weer uit hun kleren gegroeid zijn en ze weer wat nieuws nodig hebben. Niet alleen voor de leuk, maar ook voor de maat. Waar haal je nou leuke kleding vandaan voor een leuk prijsje? Gelukkig is kinderkleding altijd een onderwerp en zijn er dus ook mensen mee bezig.

Ruilen

Van ruilen komt huilen, of toch niet? Het ruilen van kleding dat je kind niet meer draagt is een hele slimme oplossing voor een blijvend probleem. Onze fashion begint langzaam te veranderen, dat is voor kinderkleding ook het geval. Kinderkleding ruilen en weggeven is natuurlijk van alle tijden, maar het is misschien op dit moment nog populairder dan ooit. Wat je niet nodig hebt of wat je kind niet meer leuk vindt, kan je ruilen met vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Je krijgt er nieuwe kledingstukken voor terug die weer een leuke boost kunnen geven aan de garderobe van je kind.

Vintage

Ook voor volwassenen is vintage echt een trend. Het is duurzaam, goed voor het milieu en bovenal helemaal in de mode. Waarom zou je geen vintage kinderkleding kunnen kopen? Soms zijn de items een stuk goedkoper dan nieuwe kleding in de winkel. Bovendien kan je zomaar leuke kindermerkkleding scoren voor een scherp prijsje bij zo’n vintagewinkel.

Budget winkels

Gelukkig kan je ook altijd nog terecht bij de alledaagse winkels. Winkels die wat goedkoper zijn dan de dure merkkleding en kleding verkopen van prima kwaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de Zeeman, Hema, Wibra of de H&M. Mocht je echt even krap bij kas zitten, kan je het best naar deze winkels toegaan als ze sale hebben. Op die manier scoor je item na item voor een leuke prijs en wie weet, zie je ook nog iets wat je voor jezelf in de uitverkoop kan meenemen!