Een tweedehands traplift huren

Wanneer je voor een kortere periode een traplift in huis nodig hebt, bijvoorbeeld om te revalideren, is het een goed idee om een tweedehands traplift te huren. Na jouw herstel zul je deze als het goed is, toch niet meer nodig hebben. Daarnaast is het huren van een traplift gemiddeld genomen voordeliger, als je deze korter dan 1,5 jaar gebruikt. In dit artikel zet ik één en andere op een rijtje, zodat je weet waar je rekening mee kunt houden.

Huren van een tweedehands traplift

Bij 123Trapliften kun je ervan uitgaan [EN2] dat een tweedehands traplift voldoet aan de veiligheidseisen en dat deze optimaal functioneert. De merken die bij 123Trapliften te huur (en ook te koop) zijn, zijn hooggewaardeerd. Alle materialen worden helemaal nagekeken, voordat de traplift bij iemand thuis wordt geïnstalleerd.

Een tweedehands traplift huren is heel eenvoudig; je maakt allereerst een afspraak met een 123Trapliften adviseur. De adviseur komt vervolgens bij je langs om alle mogelijkheden met je door te nemen. Én hij meet gelijk de trap op, zodat de tweedehands traplift op maat gemaakt kan worden.

Met de adviseur van 123Trapliften bespreek je jouw wensen. Deze worden meegenomen bij het opstellen van de offerte. Het huren van een tweedehands traplift kan met een kortlopend huurcontract en is ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Frisse start

De gebruikte trapliften worden zoals eerder al gezegd, helemaal nagekeken en ‘als nieuw’ afgeleverd. Indien nodig wordt de stoel opnieuw bekleed en de rails voorzien van een nieuwe laag coating. Alle liften krijgen standaard een nieuwe accu en de bedrading van de rails wordt ook vervangen. Een frisse start met een tweedehands exemplaar! Veiligheid staat hoog in het vaandel!

Kosten huren van een traplift

Je moet binnen je kostenplaatje rekening houden met twee dingen. Je betaalt een eenmalig bedrag voor het op maat maken van de rail en het plaatsen van de traplift. Daarnaast betaal je per maand de afgesproken huursom.

Houd bij een trap met bochten rekening met prijzen die beginnen bij €1250,-. Dit is het eenmalige bedrag voor het op maat maken van de rail en het plaatsen van de traplift zelf. De rail voor een rechte trap is gemakkelijker op maat te maken en daarom zijn de kosten hier lager (de prijzen beginnen bij €750,-).

Bij 123Trapliften huur je al een traplift vanaf €70,- per maand. Het onderhoud en de bijbehorende service zitten inbegrepen in het huurbedrag en de servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Als je de traplift niet meer gebruikt dan wordt deze kosteloos gedemonteerd en afgevoerd na de afgesproken huurperiode.