De Rijkste vrouwen van Nederland in 2019

In de lijst van rijkste Nederlanders zien we veel mannen staan. Het is een lijst waar het testosteron de overhand voert. Er zijn nog niet zo heel veel vrouwen welke in de lijst zijn gekomen. We nemen een kijkje in de lijst om te zien wie de rijkste vrouwen van ons land zijn anno 2019. Laten we direct met de toppers beginnen.

Het geërfde vermogen

Het grootste gros van alle vrouwen in de lijst hebben hun vermogen geërfd. Ze hebben het geld vergaard met hun partner of gedeeld met hun familie. Er zijn maar liefst zes vrouwen waar dit voor geldt. De familie Fentener van Vlissingen (de Makro en belangen in Auping en Bol.com) staat ook in de lijst. Het gaat om zes dames welke van huis uit een leuk vermogen hebben meegekregen.

Heineken, Blokker en de koningin

De top wordt aangevoerd met Charlene de Carvalho-Heineken. Ze is volgens de Quote 500 de rijkste vrouw van Nederland. Het vermogen van Freddy Heineken is vijf miljard geweest. Er zijn daarna nog meer vrouwen. Zo is Els Blokker ook gefortuneerd met 1,1 miljard als weduwe van Jaap Blokker. Vervolgens is er Koningin Beatrix en haar familie met een vermogen van bijna een miljard.

Op eigen kracht

Er zijn ook verschillende vrouwen welke zelf hun geld hebben verdiend. Zo is er Nina Storms welke veel geld heeft verdiend met de beursgang van World Online. Sylvia Toth heeft haar eigen kapitaal vergaard met Content (uitzendbureau). Dan is er nog INge van Kemenade welke met Topshelf Megastores een plek op de lijst heeft gekregen. Vervolgens heb je nog Madeleine Pauw (van de gelijknamige modeketen). Rijke vrouwen welk hun eigen geld hebben vergaard door hard en slim te werken.

Meer vrouwen?

Natuurlijk is het tijd om meer vrouwen te zien in de lijsten van rijkste mensen in Nederland. Het is goed om te zien, dat er steeds nieuwe vrouwen op de lijst komen. NIeuwe vrouwen welke hun vermogen verder laten groeien en hopelijk ook boven alles een inspiratie zijn voor andere vrouwen. Inspiratie hebben we natuurlijk allemaal nodig. Het is belangrijk om snel door te groeien tot de top! De top van de rijkste vrouwen van ons land.

Hoe kom jij in de lijst?

Als vrouw is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe ook jij in de lijst kunt komen van rijkste vrouwen van Nederland. Er zijn tal van mogelijkheden om op die lijst te komen. Klein beginnen en snel groeien is de basis van succes. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Het is ook mogelijk om geld te beleggen en om van het rendement nog meer te gaan beleggen. Vandaag de dag kun je erg snel groeien. Je kunt een webshop starten en dan opeens een imperium hebben van verschillende websites. Ook kun je jouw geld beleggen in vastgoed en een klapper maken. Misschien kom je niet direct op de lijst. Het is echter zo, dat het belangrijk is om gewoon te starten en om stap voor stap wel op de lijst te komen.