Beste High-end Smartphones van 2020

Ben jij altijd op zoek naar het beste van het beste? Logisch, want je wil natuurlijk waar voor je geld. Daarom is het zo belangrijk dat je je goed inleest voordat je een nieuwe smartphone bijvoorbeeld koopt. Om het jou wat makkelijker te maken, hebben wij een lijstje opgesteld met de beste high-end smartphones van 2020.

Een smartphone die meer dan 500 euro kost, noemen we een high-end smartphone. Deze telefoons zijn heel snel, hebben heel mooie schermen en vaak een luxe ontwerp. Daarnaast maken ze heel goede foto’s.

Dit zijn de toppers onder de high-end smartphones:

  1. OnePlus 7T

Dit merk wint steeds meer terrein. En logisch, want hij heeft erg veel goede specificaties. Wat eruit springt is het goede scherm en de knallende software. Zo zorgt het 90Hz-scherm voor heel erg mooie en vloeiende beelden. Perfect voor gamers. Dit toestel heeft maar liefst 3 camera’s op de achterkant. Deze leveren goed werk af, maar is niet de allerbeste in zijn soort. Door de 3800mAh-batterij kun jij je telefoon heel snel weer opladen. Zo hoef je niets te missen. De kosten voor deze telefoon? 590 euro. Wat een prima prijs is op de markt van tegenwoordig.

  1. Samsung Galaxy S10

Dit is nu al de beste telefoon van dit jaar: de Samsung Galaxy S10. Hij is niet al te duur, namelijk 630 euro. Maar hij heeft wel een ontzettend mooi en sterk ontwerp. Hij komt met een extra camera en een nog beter scherm dan zijn voorgangers. Je krijgt er een snellere processor bij en een paar extra handige features, zoals de driedubbele camera en het Infinity o-display. Is deze telefoon dan helemaal perfect? Bijna, de batterij is namelijk wat aan de krappe kant. Al laadt hij wel snel op.

  1. Huawei P30 Pro

Deze telefoon heeft naast een denderende camera ook een heel goede batterij. Hierdoor kun je er lang mee doen. Hij kost je 640 euro. De hardware van deze P30 Pro is erg goed. En je hebt niet drie camera’s op de achterkant, maar een vierdubbele camera met 5x optische zoom. Hierdoor is hij perfect voor low-light fotografie. Hij is waterdicht, mooi op te zien, snel en heeft een heel goed scherm. Wat wil je nog meer? Het enige waar je even op moet letten is de software van EMUI. Daar is namelijk niet iedereen even fan van.