5 leuke originele cadeaus

Of het nou voor iemands verjaardag is, een trouwerij of een verhuizing. Het geven van cadeaus kan behoorlijk lastig zijn. Je wilt iemand het liefst iets bijzonders en speciaals geven, maar dit lukt niet altijd. Geen paniek, wij helpen een handje!

Een origineel foto cadeau

De leukste cadeaus zijn vaak persoonlijke cadeaus. Daarom scoren foto’s altijd. Laat een mooi fotoboek maken van al jullie avonturen of laat een foto printen en doe deze in een mooie lijst. Wist je dat je tegenwoordig nog veel meer kunt met foto’s? Zo kan je je eigen originele kwartetspel laten maken, een eigen speelkaarten met foto’s of een puzzel. Spelletjes spelen blijft leuk en het wordt extra leuk wanneer je spelletjes kunt spelen met je eigen foto’s!

Ballonnen

Wat is er nou meer feestelijk dan ballonnen? Met ballonnen als cadeau kun je iemand altijd opvrolijken. Bestel er een aantal in allerlei mooie kleuren of een grote met een boodschap erop. Wees creatief!

Een uitje

De meest originele cadeau ideeën zijn ofwel persoonlijk, ofwel een belevenis. Geef daarom eens een keer een uitje. Ga samen naar een concert, een theatervoorstelling of laat je verwennen tijdens een bezoekje aan de spa. Wil je iets meer actie? Ga samen mountainbiken of leer een nieuwe sport. Samen dingen doen is uit eindelijk het allerleukste.

Een borrelpakket

Bijna iedereen houdt wel van een lekkere borrel en snacks. Daarom is het altijd leuk om een pakket te geven waar allerlei speciale spullen inzitten. Ga langs de lokale slager voor een worstje, langs de kaasboer voor kaas en koop bij de lokale slijterij drank uit de buurt. Je kunt er ook voor kiezen om een gepersonaliseerde fles te geven. Op het internet bieden meerdere websites de mogelijkheid om de omslag van flessen zelf te ontwerpen. Zet er een mooie tekst op of een foto van jullie. Zo wordt jouw cadeau extra persoonlijk.

Rondje rijden in een bijzondere auto

Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag door een rondje te rijden in een ruim 55 jaar oude DAF Kini met open dak. Dit is natuurlijk een ontzettend leuk cadeau. Is degene die jij een cadeau wilt geven helemaal fan van auto’s? Laat hem of haar dan een rondje maken in een bijzondere auto. Wedden dat ze jou heel dankbaar zullen zijn?!