5 Leuke cadeaus om te geven wanneer iemand een nieuwe woning heeft

Ben je uitgenodigd voor een housewarming en heb je geen idee wat je de gastheer of -vrouw moet geven? Of ge je gewoon op bezoek bij iemand die net een nieuwe woning heeft en wil je niet met lege handen aankomen? Met onderstaande 5 cadeau-ideeën voor een nieuwe woning heb je je inspiratie zo bij de hand.

Planten

Het klinkt heel afgezaagd maar een plant is wel een erg leuk cadeau voor iemand die een nieuwe woning heeft. Planten zorgen namelijk direct voor sfeer in huis, en mensen verwachten misschien ook wel deze te krijgen en kopen ze dus niet altijd zelf.

Persoonlijke mok

Iets krijgen dat gepersonaliseerd is, doet het ook altijd goed. Daarmee laat je zien dat je moeite voor degene doet. En wat is er nu lekkerder dan in je nieuwe huis wakker worden met een kop koffie of thee uit een mooie nieuwe mok? Laat een mok bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding, en je hebt meteen een origineel cadeau.

Borrelpakket

Borrelen in je nieuwe huis, dat doet iedereen toch graag? Stel dus een mooi borrelpakket samen, met een lekkere fles wijn of bijzondere biertjes en lekkere hapjes. Maak het pakket af met een mooie borrelplank, glazen en bijvoorbeeld kaasmesjes. Of stel een lekker cocktailpakket samen, als diegene daar van houdt. En wie weet, mag jij het pakket nog een keer mee op komen maken 😉

Cadeaubon

Ook weer niet het meest originele maar wel heel praktische cadeau: een cadeaubon. Iedereen die net verhuisd is weet dat er altijd nog dingen gedaan moeten worden als je net in een nieuwe woning woont. Bij Primera vind je een uitgebreid assortiment cadeaukaarten, die vaak bij verschillende winkels in te wisselen zijn. Van kluskaarten tot interieurbonnen, in elke gewenste waarde, dus je kunt hier altijd iets vinden.

Ontbijt

Laat een lekker ontbijtje bezorgen bij de nieuwe woning! Of het nu de dag na de housewarming is (want wie lust er geen ontbijtje op een brakke dag), of tijdens het eerste weekend dat er in de nieuwe woning geslapen wordt, een ontbijt kan altijd. Zeker weten dat dit originele idee gewaardeerd wordt.