3 ideeën voor originele bedrijfsuitjes met teambuilding

Een bedrijfsuitje organiseren is elke keer weer een uitdaging. Je wil natuurlijk dat iedereen het leuk heeft, maar ook dat er een verbindende factor bij komt kijken. Teambuilding is tenslotte heel belangrijk! Hoe je het leuke met het aangename kunt combineren tijdens een bedrijfsuitje? Wij geven je 3 tips om te doen!

Als je werknemers samen onderling goed met elkaar overweg kunnen, zal je dat merken in je bedrijf. Ook op de werkvloer moet je tenslotte samenwerken, lichamelijke inspanning leveren en soms angsten overwinnen. Maar bovenal lol maken. Een goede werksfeer creëren doe je door regelmatig een leuk bedrijfsuitje te organiseren!

  1. Dagje wintersporten

Een activiteit in wintersportsfeer? Met besneeuwde bergtoppen, après-ski en typisch wintersporteten? Er zijn natuurlijk altijd collega’s die ervaring hebben met wintersport en mensen die dat niet hebben. Regel een beginnersles, huur de sneeuwbanden af en maak een all-in-price voor een gezellige en culinaire avond vol met Duitse schlagers. Sportiviteit, nieuwe omgeving en lekker buiten aan de slag zijn goede ingrediënten voor optimale teambuilding. Je kunt de grens overgaan of kies voor een indoor skihal.

  1. Obstacle run

Een parcours met allemaal leuke en stoere obstakels? Dat is een obstacle run. Een sportieve activiteit voor alle niveaus. Dus voor hele sportieve collega’s maar ook voor de iets minder sportieve collega’s is dit een leuke uitdaging. Maak verschillende groepen en combineer. Hardlopen, klimtechnieken, survival-skills en een stormbaan. Na afloop voelt iedereen zich voldaan! Angsten overwinnen, samenwerken en een flinke uitdaging. Dat klinkt als het perfecte bedrijfsuitje!

  1. Escape room

Escape rooms worden steeds spannender en leuker! Wil je serieus werken aan teambuilding- en ontwikkeling van je bedrijf? Kies dan bijvoorbeeld voor Teambuilding Pro van The Great Escape. Een erkende arbeidspsycholoog of teamcoach kijkt mee naar de dynamiek in een team en koppelt terug.

Wil je escapen met al je collega’s van de afdeling? Ook met een grote groep tot 50 man kun je prima terecht bij deze Zwolse Escaperoom.

Inzicht en verdieping voor het hele team

Deze 3 ideeën zorgen niet alleen voor een optimale sfeer op de werkvloer, het zorgt ook voor inzicht en verdieping binnen het team. Communicatie, feedback geven en ontvangen, respect, aandacht en veiligheid. Deze en andere pijlers komen aan bod tijdens het perfect bedrijfsuitje.