Deze Games worden momenteel het meest verkocht

Deze Games worden momenteel het meest verkocht

Jaarlijks worden er heel wat games verkocht en elk jaar komen er heel wat nieuwe games bij. Niet elke game is altijd de moeite waard, maar aan de verkoopcijfers kun je een hoop zien. Het is niet voor niets dat bepaalde games het meest worden verkocht. Vaak zijn dit hele goede games of het zijn games die gewoon heel erg leuk zijn om te doen. Om een inzicht te krijgen in welke games voor jou de moeite waard zijn om te gaan aanschaffen en om te gaan spelen, hebben wij de games die op dit moment het meest worden verkocht voor je op een rijtje gezet.

Mario Kart voor Nintendo Switch

Je kunt allerlei spel reviews doornemen om je keuze op te baseren, zoals game reviews over een specifiek onderwerp op websites als onlinecasino.nl of game reviews die algemener zijn. Maar als je kijkt naar de verkoopcijfers van dit moment zie je dat vrijwel elke variant van Mario Kart voor de Nintendo Switch super goed verkocht wordt. Mario Kart is natuurlijk al een echte klassieker, maar je ziet dat veel mensen actief zijn op de Nintendo Switch en de spellen van Mario Kart die hier speciaal voor gemaakt zijn dan ook heel erg populair zijn.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor Nintendo Switch

Hetzelfde zien we eigenlijk bij deze Zelda game. The Legend of Zelda is een zeer populaire game reeks, dus wat de titel betreft had deze game ook erg snel kunnen verkopen. Maar het feit dat ook dit specifieke spel voor de Nintendo Switch is ontwikkeld maakt dat hij, in ieder geval op dit moment, een van de best verkochte spellen is. Deze Zelda game is te spelen door maximaal één persoon, maar is net als alle andere Zelda spellen een ware top game.

Assassin’s Creed Odyssey PS4

Na al het Switch geweld gaan we dan toch echt naar een game voor de Playstation 4. Deze versie van Assassin’s Creed speelt zich af tijdens de Peloponnesische oorlog. Met jouw personage vecht je zowel voor de Athenen als de Spartanen. Deze versie van Assassin’s Creed biedt meerdere gevechten die zich op zee afspelen, maar het grootste deel van de game speelt zich wel op land af. In die zin lijkt het wat op de Black Flag versie van Assassin’s Creed, maar de storyline van deze versie is meer georiënteerd op land.

FIFA 19 PS4

Het blijft een onverminderd populaire game: de FIFA reeks. Met elk jaar weer een nieuwe variant is het ook elk jaar toch weer een van de best verkochte spellen. Het concept blijft altijd hetzelfde, maar de details worden steeds beter en uitgebreider. Daarnaast wordt er vaak geëxperimenteerd met nieuwe en verbeterde functies. Deze game is ook heel goed met en tegen anderen te spelen, wat een van de belangrijkste dimensies is van deze game.

Dit zijn de titels die op dit moment het beste verkocht worden. Mocht je sommige games uit deze lijst nog niet gespeeld hebben, dan weet je wat je te doen staat!